Invester

Om manden bag

Hej, Jeg er Andi. Mit borgerlige navn er Andi Christensen Høj.
Jeg bor i København sammen med min kæreste.
Jeg har et hav af interesser som jeg elsker at fordybe mig i, heriblandt er den største uden tvivl investering og økonomi.
Med en del år som selvstændig, ved siden af et deltid/fuldtidsarbejde, så har jeg lagt dyb interesse i at få mine penge til at arbejde for mig, og samme tid hjælpe andre med at starte virksomhed eller ordrefinansiering.
Det har givet mig rigtig meget læring og forståelse for, hvor vigtigt det er, at bibeholde en sund økonomi både privat og virksomhedsmæssigt.
Samme tid har det også givet mig større muligheder for at kunne gøre mere, end hvad mine forældre har haft mulighed for at give mig og mine søskende.
For det ikke skal lyde forkert, så har jeg ikke forlangt, at skulle have alt hvad jeg har peget på, men derimod vokset op med beskeden, at jeg må tjene mine egne penge, hvis der er noget jeg gerne vil have.

Jeg tror på, at det har været med til at udvide min horisont, muligheder og måden at tænke på.
Fra mine yngre dage at købe ting online på dba.dk/gratis-ting.dk/qxl.dk og sælge dem videre, til idag at have fast arbejde, selvstændig og have en indkomst fra 22 forskellige steder, så har det åbnet muligheder, som jeg ikke har kunne gøre før, hvis jeg havde valgt et 7-16 job.

Min tanke med bloggen, er at inspirere dig, til at se længere end din næsetip.
Se mulighederne, istedet for at lade dig begrænse, og følge flertallet med normen, at “det kan ikke lade sig gøre” og “det har jeg ikke tid til”.
Vi er så indrangeret i at vores tryghed er fast arbejde og sofaen i hjemmet, men samme tid piner vi også os selv og vores partner ved at følge det ene program efter det andet i fjernsynet, hvor vi kan følge andre rejse rundt i verden, netop fordi de vælger at tage styringen over deres liv.
Hver gang hører jeg en negativ holdning om at det kan ikke lade sig gøre at rejse verden rundt, uden et fast arbejde. Hvor kommer den tanke fra???
Jeg kender flere, som har sparet op i flere år, og været nærige med ikke at bruge deres surt tjente penge på ting, som enten har fået plads i vindueskarmen eller i en kasse i kælderen, eller dyre middage og sindssyge byture, hvor flaskerne var fyldte og pungen tømt indenfor få timer.
Dem som siger, at de kun må arbejde 8 timer om dagen for deres arbejdsgiver og de derfor kun har det at leve for. Har du tænkt over at du har 8-9 vågne timer efter arbejde, hvor du har friheden og muligheden for at gøre noget for dig selv? De timer udnytter jeg til fulde, og det er selvom jeg ikke har børn, så ved jeg, at selvom jeg havde børn, så skulle jeg nok finde tiden til begge dele, om det så var 2 timer på mit eget, så vil det stadig være det hele værd.

Er du frisk på at ændre dine holdninger, og komme tættere på en frihed, hvor du kan være mere sammen med dine nærmeste? Så følg med på siden her 🙂

Gennem de næste par måneder vil jeg gennemgå samtlige af mine investeringer og hjælpe dig på vej, til at starte roligt ud selv.
Her får du chancen for at komme over de fejl, som jeg har lavet, og derfor vil jeg rådgive på bedst mulig vis 🙂

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *