30 år – og stadig kørende

For 4 uger siden rundede jeg de 30, og med en tanke om, at det skulle have været en vild fest, så endte det med en kærestetur til Amsterdam.
Dagen startede som hvilken som helst anden morgen, og sluttede også ganske tidligt, eftersom kæresten endte med at ligge sig syg på selve dagen.

Så dagen blev ikke som de andre fødselsdagfester 18, 20 og 25, hvor den bare har fået fuld gas med venner og veninder, som klart har været dage at se tilbage på, så bliver de 30 nok ikke særlige mindeværdig.
Dog, skal én ting nævnes – og det er, at jeg for år tilbage har læst om andre, der satte sig delmål, specielt for når de fyldte 30.
Et ganske fint tal, at sætte sig et mål, når man nu er “halvvejs” igennem livet, og skal til at se lidt anderledes på livet, på den anden side.
Jeg har flere mål skrevet på min “hemmelige liste”, hvor jeg skal indrømme, at dem jeg havde sat mig for, før jeg fyldte 30, ganske vist ikke er nået i mål med..
Det har uden tvivl været store mål, men samme tid også mål der er blevet lagt lidt for sent i min sene tyvere.

For det er sagt, så er det min klare overbevisning og anbefaling til netop dig, at du allerede i en tidlig alder sætter dig nogen målsætninger, som du gerne vil nå. Måske før du fylder 30?
For mig har det været en sjov proces og har gjort, at jeg har speedet op på flere fronter, for at nå de fleste målsætninger.
Grunden til det, er nok, at når mange når den alder, så syntes jeg at ane, at mange forsvinder lidt fra overfladen, og gemmer deres karakter, for mange ting ændre sig på den anden side af de 30.
Mange går med tanken om, at livet pludselig er gået stærkt og det de gerne ville have gjort, det har de ikke nået, og så dør det lidt ud derefter.
MEN, det behøver det jo ikke? For mig selv, personligt, så har jeg allerede sat mig nye og større mål, hvor jeg bare sigter kort, såsom 2-5 år frem i tiden.
Jeg skal nok nå dertil, med endnu stærkere vilje og stadig masser af blod på tanden til at skulle lykkes med noget, noget som betyder en del for mig og min identitet.
Bliv ved med at udfordre mig selv, give mig mere styrke og skabe mere grund i den karakter, som jeg har arbejdet på i så mange år, på at forbedre, netop ved at arbejde indad.

I et brev fra mine kollegaer, så blev det flot beskrevet, hvad syn de havde på mig, og det gav mig et sus og en lykkefølelse, netop fordi, at det var spot on og gav samme tid det billede af mig, som jeg selv ser og har brugt lang tid på at skabe.
Det kan lyde paradoksalt, at skulle nævne sig selv som en karakter, men prøv engang at se på dig selv og på andre omkring dig.
Dem du elsker at bruge tid med, er netop nogen som gør en indflydelse på dig, om det er godt eller ondt, så er der altid noget i dem, som du bliver tiltrukket af, for ellers brugte du ikke alle de timer i deres selskab.

Tag action og brug ikke din alder, som en undskyldning for ikke at gøre det.
Bliv inspireret, og inspirere andre.

Om manden bag

Hej, Jeg er Andi. Mit borgerlige navn er Andi Christensen Høj.
Jeg bor i København sammen med min kæreste.
Jeg har et hav af interesser som jeg elsker at fordybe mig i, heriblandt er den største uden tvivl investering og økonomi.
Med en del år som selvstændig, ved siden af et deltid/fuldtidsarbejde, så har jeg lagt dyb interesse i at få mine penge til at arbejde for mig, og samme tid hjælpe andre med at starte virksomhed eller ordrefinansiering.
Det har givet mig rigtig meget læring og forståelse for, hvor vigtigt det er, at bibeholde en sund økonomi både privat og virksomhedsmæssigt.
Samme tid har det også givet mig større muligheder for at kunne gøre mere, end hvad mine forældre har haft mulighed for at give mig og mine søskende.
For det ikke skal lyde forkert, så har jeg ikke forlangt, at skulle have alt hvad jeg har peget på, men derimod vokset op med beskeden, at jeg må tjene mine egne penge, hvis der er noget jeg gerne vil have.

Jeg tror på, at det har været med til at udvide min horisont, muligheder og måden at tænke på.
Fra mine yngre dage at købe ting online på dba.dk/gratis-ting.dk/qxl.dk og sælge dem videre, til idag at have fast arbejde, selvstændig og have en indkomst fra 22 forskellige steder, så har det åbnet muligheder, som jeg ikke har kunne gøre før, hvis jeg havde valgt et 7-16 job.

Min tanke med bloggen, er at inspirere dig, til at se længere end din næsetip.
Se mulighederne, istedet for at lade dig begrænse, og følge flertallet med normen, at “det kan ikke lade sig gøre” og “det har jeg ikke tid til”.
Vi er så indrangeret i at vores tryghed er fast arbejde og sofaen i hjemmet, men samme tid piner vi også os selv og vores partner ved at følge det ene program efter det andet i fjernsynet, hvor vi kan følge andre rejse rundt i verden, netop fordi de vælger at tage styringen over deres liv.
Hver gang hører jeg en negativ holdning om at det kan ikke lade sig gøre at rejse verden rundt, uden et fast arbejde. Hvor kommer den tanke fra???
Jeg kender flere, som har sparet op i flere år, og været nærige med ikke at bruge deres surt tjente penge på ting, som enten har fået plads i vindueskarmen eller i en kasse i kælderen, eller dyre middage og sindssyge byture, hvor flaskerne var fyldte og pungen tømt indenfor få timer.
Dem som siger, at de kun må arbejde 8 timer om dagen for deres arbejdsgiver og de derfor kun har det at leve for. Har du tænkt over at du har 8-9 vågne timer efter arbejde, hvor du har friheden og muligheden for at gøre noget for dig selv? De timer udnytter jeg til fulde, og det er selvom jeg ikke har børn, så ved jeg, at selvom jeg havde børn, så skulle jeg nok finde tiden til begge dele, om det så var 2 timer på mit eget, så vil det stadig være det hele værd.

Er du frisk på at ændre dine holdninger, og komme tættere på en frihed, hvor du kan være mere sammen med dine nærmeste? Så følg med på siden her 🙂

Gennem de næste par måneder vil jeg gennemgå samtlige af mine investeringer og hjælpe dig på vej, til at starte roligt ud selv.
Her får du chancen for at komme over de fejl, som jeg har lavet, og derfor vil jeg rådgive på bedst mulig vis 🙂

Crowdfunding

Sidder du med tanken om, at det kunne være skønt med en ekstra indkomst. Idéen om at få dine penge til at vokse, ved at få dem til at arbejde for dig, selv når du har fri? Så er crowdlending en mulighed for dig.
Lendino er platformen jeg vil rette sigte mod i dette indlæg, så du kan blive bedre dækket ind, og køreklar til måske allerede at starte din første investering her – allerede idag.
Continue reading “Crowdfunding”