Personlig

30 år – og stadig kørende

For 4 uger siden rundede jeg de 30, og med en tanke om, at det skulle have været en vild fest, så endte det med en kærestetur til Amsterdam.
Dagen startede som hvilken som helst anden morgen, og sluttede også ganske tidligt, eftersom kæresten endte med at ligge sig syg på selve dagen.

Så dagen blev ikke som de andre fødselsdagfester 18, 20 og 25, hvor den bare har fået fuld gas med venner og veninder, som klart har været dage at se tilbage på, så bliver de 30 nok ikke særlige mindeværdig.
Dog, skal én ting nævnes – og det er, at jeg for år tilbage har læst om andre, der satte sig delmål, specielt for når de fyldte 30.
Et ganske fint tal, at sætte sig et mål, når man nu er “halvvejs” igennem livet, og skal til at se lidt anderledes på livet, på den anden side.
Jeg har flere mål skrevet på min “hemmelige liste”, hvor jeg skal indrømme, at dem jeg havde sat mig for, før jeg fyldte 30, ganske vist ikke er nået i mål med..
Det har uden tvivl været store mål, men samme tid også mål der er blevet lagt lidt for sent i min sene tyvere.

For det er sagt, så er det min klare overbevisning og anbefaling til netop dig, at du allerede i en tidlig alder sætter dig nogen målsætninger, som du gerne vil nå. Måske før du fylder 30?
For mig har det været en sjov proces og har gjort, at jeg har speedet op på flere fronter, for at nå de fleste målsætninger.
Grunden til det, er nok, at når mange når den alder, så syntes jeg at ane, at mange forsvinder lidt fra overfladen, og gemmer deres karakter, for mange ting ændre sig på den anden side af de 30.
Mange går med tanken om, at livet pludselig er gået stærkt og det de gerne ville have gjort, det har de ikke nået, og så dør det lidt ud derefter.
MEN, det behøver det jo ikke? For mig selv, personligt, så har jeg allerede sat mig nye og større mål, hvor jeg bare sigter kort, såsom 2-5 år frem i tiden.
Jeg skal nok nå dertil, med endnu stærkere vilje og stadig masser af blod på tanden til at skulle lykkes med noget, noget som betyder en del for mig og min identitet.
Bliv ved med at udfordre mig selv, give mig mere styrke og skabe mere grund i den karakter, som jeg har arbejdet på i så mange år, på at forbedre, netop ved at arbejde indad.

I et brev fra mine kollegaer, så blev det flot beskrevet, hvad syn de havde på mig, og det gav mig et sus og en lykkefølelse, netop fordi, at det var spot on og gav samme tid det billede af mig, som jeg selv ser og har brugt lang tid på at skabe.
Det kan lyde paradoksalt, at skulle nævne sig selv som en karakter, men prøv engang at se på dig selv og på andre omkring dig.
Dem du elsker at bruge tid med, er netop nogen som gør en indflydelse på dig, om det er godt eller ondt, så er der altid noget i dem, som du bliver tiltrukket af, for ellers brugte du ikke alle de timer i deres selskab.

Tag action og brug ikke din alder, som en undskyldning for ikke at gøre det.
Bliv inspireret, og inspirere andre.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *